knjizara.com
Pandorina poruka

Havijer Sijera (autor)

Pandorina poruka
509 din
Stara cena: 599 din
U korpu

Uvek kad neka dogma padne, rodi se novi svet.
Prošlost krije ključ razumevanja sadašnjosti i budućnosti.
Tačno na svoj osamnaesti rođendan Ajris je primila veoma neobično pismo od svoje tetke. Na samom početku, tetka je požuruje da ga odmah pročita. Napisano je u vanrednim okolnostima.
Iako se čini da se tetka priseća uspomena na njihovo zajedničko putovanje po južnoj Evropi, ispostaviće se da joj zapravo poverava dugo čuvanu tajnu da drevni mitovi sadrže ključ za shvatanje porekla života, bolesti, pa čak i naše budućnosti.
Zasnivajući svoj r

ad na istraživanjima važnih naučnika i nobelovaca, Havijer Sijera je napisao pronicljivu i opsenjujuću priču koja će proširiti naše vidike i neminovno poremetiti naše dosadašnje poimanje civilizacije. Pandorina poruka se osvrće na drevna vremena u kojima je čovečanstvo takođe bilo izloženo brojnim opasnostima i pandemijama, ali je uvek pronalazilo rešenja da prevaziđe sve pretnje i nevolje. Ovo nesvakidašnje pismo puno je intrige, misterije ali i saznanja i nade jer posle mraka uvek dolazi svetlost.

„Pandorina poruka sadrži svu mudrost koju možemo izvući iz krize koja nas trenutno potresa i podseća nas da smo predodređeni za prosperitet i večni procvat života.“
– Libros y literatura

„Sijera je u svoju Pandorinu poruku utkao nadu i poverenje u ljudski rod. Stranice ove knjige otvarajte smelo i što češće.“
– Casa del Libro

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Istorijski roman
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2021; Broširani povez; latinica; 20 cm; 168 str.; 978-86-521-4154-7;