knjizara.com
Hari Poter i Ukleto dete (zasnovano na novoj originalnoj priči Dž. K. Rouling, Džona Tifanija i Džeka Torna)

Džoan K. Rouling (autor)

Hari Poter i Ukleto dete (zasnovano na novoj originalnoj priči Dž. K. Rouling, Džona Tifanija i Džeka Torna)
959 din
Stara cena: 1199 din
U korpu

OSMA PRIČA. DEVETNAEST GODINA KASNIJE.
Devetnaest godina nakon što su Hari Poter, Ron Vizli i Hermiona Grejndžer spasli čarobnjački svet, njih troje upuštaju se u novu, neverovatnu pustolovinu, u kojoj će im se pridružiti hrabra generacija koja sada pohađa Hogvorts, školu za veštičarenje i čarobnjaštvo. Hari je prisiljen da se bori s prošlošću koja odbija da se umiri, a njegov najmlađi sin, Albus, mora da se nosi s težinom neželjenog nasleđa. I dok se prošlost i sadašnjost sudaraju, otac i sin zarobljeni su u trci kroz vreme u kojoj se bore protiv tajanstvene sile, a budućnost visi o koncu.
Zasnovano na originalnoj priči Dž.K. Rouling, Džona Tifanija i

Džeka Torna, Hari Poter i ukleto dete kompletno je, neskraćeno izdanje dramskog teksta nagrađivane predstave s Vest Enda. Ovo izdanje uključuje konačnu verziju dijaloga i didaskalija originalne dvodelne predstave, razgovor između reditelja Džona Tifanija i dramaturga Džeka Torna, porodično stablo Poterovih, kao i vremenski tok svih najbitnijih dešavanja u čarobnjačkom svetu do početka Harija Potera i ukletog deteta.

„Tenzije rastu, čini lete... ali u centru pažnje, kao i uvek u univerzumu Harija Potera, nalazi se izuzetna važnost ljubavi i prijateljstva, naročito pri suočavanju sa opasnošću.“ – Booklist

„Izuzetna priča zbog koje ćete ostati budni celu noć.“ – The New York Times

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Za tinejdžere
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Čarobna knjiga; 2022; latinica; 21 cm; 345 str.; 978-86-300-0187-1;