knjizara.com
Abrahamov testament

Igor Bergler (autor)

Abrahamov testament
rasprodato

Biblioteka koja je nestala pre dve hiljade godina. Dve iste slike, pronađene na razdaljini od deset hiljada kilometara, koje potiču iz vremena nekoliko vekova pre nego što je Kolumbo otkrio Ameriku. Moćna organizacija koja se bori za uzvišen cilj.Po povratku sa konferencije u Meksiku, profesor Čarls Bejker saznaje da je njegov asistent ubijen. Dok istražuje šta se dogodilo, Čarls veruje da je Džordž Maršal došao do fantastičnog otkrića u vezi sa predsednikom Linkolnom i ostavio mu tragove u deset davno izgubljenih rukopisa, u kojima se nalazi ključ za rešenje složene zagonetke. Ali on nije jedini koji traga za tajnama iz daleke prošlosti. Tu su i okoreli pl

aćeni ubica očaran Borhesom, zagonetna agentkinja sa višestrukim identitetom, neobični detektiv koji nikada ništa ne zaboravlja, beskrupulozni bogataš.
Od neprohodne džungle Hondurasa do hladnih hodnika Vatikana, svi oni biće upleteni u uzbudljivu priču o tajnim društvima i zaverama, Aleksandrijskoj biblioteci i legendardnom kraljevstvu zlata.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Trileri
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 2. izdanje, 2021; Broširani povez; latinica; 21 cm; 495 str.; 978-86-10-03063-1;