knjizara.com
Zdrava ishrana
voće i povrće, žitarice, semena, lekovite biljke, začini, alge, gljive

Ljiljana Barušić (autor)

Zdrava ishrana
1791 din
Stara cena: 1990 din
U korpu

Knjiga sadrži sve što je potrebno da znate o ishrani, obilje korisnih informacija, zanimljivosti koje vam mogu pomoći da živite zdravije, kvalitetnije i bez bolesti, jer loša hrana je uzročnik niza bolesti. Pred vama je praktična, kompletna knjiga, svojstvena enciklopedija hrane, namenjena očuvanju zdravlja uz pomoć zdrave ishrane, što dovodi do stvaranja prirodne zaštite, imuniteta, produženog životnog veka.

Knji

ga sadrži mnoga stručna znanja koja je autorka detaljno istražila, kao i iz ličnog iskustva, pa navodi sve što je potrebno da znate o ishrani, koja vrsta hrane vam koristi a koja šteti u svakodnevnom životu, sve o voću i povrću, kako iskoristiti sve njegove blagodeti za zdravlje da biste ga uvrstili u svakodnevnu ishranu, a bolesti današnjice bile daleko od vas. Sve se proširilo na žitarice, semena, lekovite biljke, začine, alge, jestive gljive.

Ova obimna, kompletna knjiga sadrži sve o zdravoj ishrani. Pojavom učestalih bolesti raka, srčanih oboljenja, dijabetisa itd, nametnulo se pitanje koliko je svakodnevna ishrana koju upotrebljavate dobra i šta je ono što vam vremenom može naškoditi a šta pomoći. Među svim namirnicama kojima je preplavljeno tržište, treba izaberite zdravo i povećajte unos voća, povrća, lekovitog bilja i ostalih navedenih, koje su hrana i lek. Pratite uputstva i uvedite korisne savete i dobre promene u svoj svakodnevni život za vaše najveće dobro.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Ishrana , Nutricionizam
Ostali naslovi iz oblasti: Medicina

Izdavač: Prometej - Novi Sad; 2024; Broširani povez; latinica; 21 cm; 451 str.; 978-86-515-2267-6;