knjizara.com
Ubistva u Flit hausu

Lusinda Rajli (autor)

Ubistva u Flit hausu
1019 din
Stara cena: 1199 din
U korpu

Od autorke bestseler serijala Sedam sestara prodatog u milionskom tiražu.
Sve ukazuje na to da je iznenadna smrt učenika Čarlija Kevendiša u internatskoj zgradi Flit haus pri školi Sent Stiven u Norfoku bila nesrećni slučaj. Ili tako barem najviše odgovara direktoru škole.
Lokalna policija ipak sumnja da je smrt posledica nasilnog čina. U pomoć će biti pozvana Džezmin Džez Hanter, londonska policijska inspektorka koja se nedavno povukla iz jedinice i sada vraća uslugu starom šefu.
Džez shvata da je Flit haus svet za sebe, zatvoren i pun nepisanih pravila. Čarli nije bio omiljen, naprotiv, bio je arogantni siledžija. Svi oko njega imal

i su motiv i priliku da lekove koje je svakodnevno uzimao za kontrolu epilepsije zamene smrtnom dozom otrova.
Kada nestane još jedan učenik, a profesor klasičnih jezika umre, Džez nailazi na nove tragove koji samo dodatno komplikuju istragu.
Pogonjena sopstvenim demonima, inspektorka shvata da je suočena sa najizazovnijom istragom ubistava u svojoj karijeri. Dok sneg polako prekriva pejzaž, Flit haus krije tajne mračnije nego što je inspektorka uopšte i mogla da zamisli.

„Misterija u kojoj ćete uživati.“
– Sunday Express

„Lusinda nam je ostavila još jedan roman koji ćemo sigurno čuvati. Njen izraziti pripovedački dar zasijao je i u žanru kriminalističkog romana obojenom dramskim nabojem.“
– Lancashire Post

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Kriminalistički
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2024; Broširani povez; latinica; 20 cm; 408 str.; 978-86-521-5180-6;