knjizara.com
Od psihomagije do psihotransa: put mašte
Put mašte

Alehandro Hodorovski (autor)

Od psihomagije do psihotransa: put mašte
1122 din
Stara cena: 1320 din
U korpu

„Od psihomagije do psihotransa” Alehandra Hodorovskog - rekapitulacija terapijskih pravila koja je razvio autor. Od psihomagije preko tarota do psihomagijskih radnji zvanih PSIHOTRANS. Ova knjiga biće korisna i značajna kako onima koji su već upoznati sa radom Alehandra Hodorovskog, tako i svima koji su novi u ovoj temi.

Psihomagija je pristup metaforičkom cinu koji nam omogućava da delujemo na stvarnost i da je transformišemo. Čitanje Tarota nije prosto tumačenje koje ostavlja osobu zatocenu u pseudovidovitosti, oslobađajući je od svake odgovornosti za akciju. Tumačenje Tarota povezuje sva otvaranja karata u individualnu slagalicu psihološke strukture klijenta. U izrazu ovih k

arata krije se čitav tajni jezik reči koje otvaraju, zatvaraju, skrivaju i otkrivaju „neizrečeno”, što će biti prvi korak čitanja koje će se završiti predlaganjem psihomagijskog čina koji izvire direktno iz dubine klijentovog nesvesnog.Kada se ovaj čin izvrši, da bi njegovo delovanje trajalo, klijent mora da mi pošalje pismo koje se sastoji iz četiri dela:
Ovo je bio moj problem.
Ovo je bio psihomagijski čin koji sam morao da izvedem do kraja, a da ništa ne dodam niti oduzmem.
Ovako sam izvršio čin, sa svim nepredvidenim incidentima koji su se desili.
Ovo su promene koje je čin doneo.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Psihološki aspekt , Magija , Okultizam
Ostali naslovi iz oblasti:

Izdavač: Arete; 2023; Broširani povez; latinica; 20 cm; 295 str.; 978-86-82394-11-2;