knjizara.com
Njena pravila

Barbara Tejlor Bredford (autor)

Njena pravila
rasprodato

Uzbudljiv roman o tajnama, opstanku i iskupljenju, Njena pravila istražuju neobjašnjive obrte sudbine i isceljujuću moć ljubavi.
Meredit Straton naizgled ima sve što se može poželeti. Uspešna je poslovna žena i vlasnik šest gostionica širom sveta. Mada u njenom životu sve deluje divno, iznenada počinje da pati od čudne bolesti koja nema fizički uzrok. U očajnoj potrazi za odgovorima, Meredit će potražiti pomoć psihijatra.Tokom razgovora sa psihoterapeutom i pretraživanja sopstvene duše, Meredit preispituje prošlost kako bi otkrila samu sebe. Pošto je ušla u trag

svojim korenima u drugoj zemlji, Meredit saznaje o iskustvima iz detinjstva koja su joj dramatično promenila život. Ono što je otkrila nije samo ključ njene prošlosti već i buduće sreće i ispunjenog života.
Od talasastih brda Konektikata, preko bučnih ulica Londona i Njujorka, do raskošne pastoralne lepote francuskog zamka, roman Njena pravila odiše snagom, dramatičnošću i emocijama svojstvenim svim delima Barbare Tejlor Bredford.
„Uvek se možemo osloniti na to da će Barbara Tejlor Bredford ispričati dobru priču.“ Chattanooga Times

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Engleska književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Alnari; 2011; Broširani povez; latinica; 21 cm; 240 str.; 978-86-7710-620-1;