knjizara.com
Naučite Spring 5

Ranga Rao Karanam (autor)

Naučite Spring 5
2750 din
U korpu

Spring 5.0 sadrži ogroman broj novih i uzbudljivih funkcija, koje će promeniti način na koji smo do sada koristili ovaj radni okvir. Ova knjiga će vam prikazati taj razvoj – od rešavanja problema u aplikacijama koje mogu da se testiraju, do izgradnje distribuiranih aplikacija u oblaku.
Knjiga započinje pregledom novih funkcija u verziji Spring 5.0 i prikazom kako da izgradite aplikaciju pomoću Spring MVC-a. Videćete kako su se arhitekture aplikacije razvijale od monolita, do onih koje su izgrađene oko mikroservisa. Zatim ćete naučiti kako da izgradite i proširite mikroservise pomoću Spring Boota. Takođe ćete sa

znati kako da izgradite i primenite Cloud-Native mikroservise pomoću Spring Clouda. Napredne funkcije Spring Boota će biti ilustrovane kroz moćne primere. Upoznaćete i Kotlin, jezik JVM koji je brzo stekao popularnost. Takođe ćemo opisati kako da podesite Kotlin projekat u Eclipseu.Do kraja ove knjige ćete steći znanje i najbolju praksu koji su potrebni za razvoj mikroservisa pomoću radnog okvira Spring.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Internet
Ostali naslovi iz oblasti: Programiranje

Izdavač: Kompjuter biblioteka; 2017; Broširani povez; latinica; 24 cm; 496 str.; 978-86-7310-518-5;