knjizara.com
Marketing za neupućene (+ CD)

Aleksander Hiam (autor)

Marketing za neupućene (+ CD)
2100 din
U korpu

Koju marketinšku strategiju primeniti u poslovanju? Kako zadiviti i zadržati ključne kupce? Mogu li se brzo i po prihvatljivoj ceni napraviti i primeniti delotvorne promotivne kampanje? Na koji način zainteresovati javnost i stvoriti pozitivan publicitet?
Uz jednostavne, primenljive i efikasne savete i objašnjenja, mnoštvo realnih slučajeva i primera iz prakse, te stručne i specijalizovane informacije za vlasnike malih i srednjih preduzeća, ovo izdanje predstavlja pravi biser poslovne literature.
Saznaćete brojne korisne činjenice i usvojiti veštine neophodne svakom ambicioznom marketaru. Naučićete k

ako da prepoznate ciljnu grupu potrošača, pozicionirate svoj brend, odredite najvažnije ciljeve i ovladate strateškim marketingom. Napravićete nov marketinški plan ili revidirati postojeći, sastaviti marketinški budžet i ovladati najvažnijim tehnikama unapređenja i realizacije prodaje.
Na pratećem CD-u očekuje vas preko pedeset obrazaca, šablona i radnih tabela za procenu potreba i zadovoljstva potrošača, marketinšku reviziju, izradu godišnjeg marketinškog plana, budžeta i projekciju prodaje, analizu profitabilnosti prodajnih promocija, kao i obilje primera marketinškog materijala uspešnih firmi.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Prodaja , Distribucija
Ostali naslovi iz oblasti: Marketing

Izdavač: Mikro knjiga; 2008; Broširani povez; latinica; 24 cm; 330 str.; 978-86-7555-312-0;