knjizara.com
Jato

Kejt Stjuart (autor)

Jato
934 din
Stara cena: 1099 din
U korpu

Tiktok fenomen i svetski bestseler
Odličan spoj priče o sazrevanju sa vrelim seksualnim oslobađanjem
Većina misli da je doživeti sveprožimajuću ljubav blagoslov, ali ja to smatram kletvom. Kletvom koje nikad neću moći da se oslobodim. Nikad neću spoznati ljubav nalik onoj koju sam tamo iskusila pre toliko godina. I ne želim to. Ne mogu.
Sesilija je završila srednju školu, ali umesto da uživa u slobodi pre početka studiranja, mora da radi u očevoj fabrici godinu dana kako ne bi ostala bez milionskog nasledstva. Pomirena sa sudbinom, odlazi iz grada u varoš u kojoj njen otuđeni otac ima raskošnu kuću i fabriku. Shvata da je očekuj

e najdosadnija godina u životu u toj zabiti okruženoj planinama.
Međutim, upoznaje grupu mladića koji imaju istovetnu tetovažu gavrana na ruci. Ne zna se koji je lepši, ali svi deluju problematično. Vreme provode igrajući bilijar i baveći se nekim tajanstvenim poslovima, za koje Sesilija sluti da su nezakoniti. Ipak ne može da odoli Šonovoj privlačnosti, fabričkom supervizoru, koji je zrak sunca u njenoj tmurnoj svakodnevici. Međutim, privlači je i Dominik, crni oblak koji je prezire jer misli da je razmažena bogatašica.

Dok pokušava da izabere jednog i pita se mora li uopšte da se opredeli, Sesilija saznaje sve više njihovih tajni, od kojih su neke veoma opasne. Svesna je da tone sve dublje, ali nije sigurna može li da se izvuče na površinu. Niti da li to uopšte želi.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Ljubavni , Erotski
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2023; Broširani povez; latinica; 20 cm; 336 str.; 978-86-521-4917-9;