knjizara.com
Džeronimo Stilton. Avantura na Havajima

Džeronimo Stilton (autor)

Džeronimo Stilton. Avantura na Havajima
899 din
U korpu

Dragi mišići, jeste li čuli za moje knjige?
Te priče su nežnije od mocarele, ukusnije od grijera, slasnije od gorgonzole… baš brkate priče, časnu reč vam daje Džeronimo Stilton!

Stigao sam na Havaje da bih pomogao u rešavanju jednog detektivskog slučaja. Ali ko bi rekao da ću u poteri za lopovom morati i da učestvujem na Supersurf takmičenju!?

Iza sedam gora, iza sedam mora, iz dubokih voda Mišjeg okeana uzdiže se jedno čudnovato ostrvo na kojem žive samo glodari: Ostrvo miševa! Tamo živi Džeronimo Stilton sa porodicom i prijateljima, koji ga često uvaljuju u uzbudljive i uvek zabavne avanture… baš poput ove koju ćete sada pročitati!

Serijal knjiga o Džero

nimu Stiltonu u izdanju Vulkančića donosi niz novih naslova do sada neobjavljenih na našem jeziku! Knjige o avanturama čuvenog miša i njegove družine prevedene su na 52 jezika, a prodate su u preko 187 miliona primeraka širom sveta! Džeronimo Stilton je urednik Mišjih novosti, najpoznatijih novina na Ostrvu miševa i „jedan vrlo zanimljiv tip, to jest miš“. Uživa u pisanju knjiga o svojim pustolovinama, koje su propraćene smehom, šaljivim dosetkama i zabavnim preokretima.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Knjige za školarce
Ostali naslovi iz oblasti: Romani i priče za decu

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 2023; Broširani povez; ćirilica; 19 cm; 116 str.; 978-86-10-04827-8;