knjizara.com
Čovek kog nikad nisam srela

El Kuk (autor)

Čovek kog nikad nisam srela
1019 din
Stara cena: 1199 din
U korpu

Može li se voleti neko kog nikad niste sreli?
Hana prihvata poziv sa nepoznatog broja. Na vezi je simpatičan mladi Amerikanac Dejvi koji zove u vezi sa razgovorom za posao. Očigledno je okrenuo pogrešan broj. Nakon što je zbrka razjašnjena, Hana mu je ljubazno poželela sreću i ubrzo zaboravila na razgovor.
Onda stiže Dejvijeva SMS poruka kojom je obaveštava da je dobio posao i da se seli u London, Hanin grad. Iz nekog razloga to će joj izmamiti osmeh. Ubrzo razmena poruka prerasta u razgovore, pa onda u video-pozive, a njihovo prijateljstvo postaje ljubavna veza te s nestrpljenjem broje dane do Dejvijevog dolaska.
Hana je

na aerodromu, avion je sleteo, ona izviruje ne bi li u daljini među prispelim putnicima ugledala Dejvija, ali njega nema. Iskrsli su razlozi zbog kojih njihova zajednička budućnost iznenada postaje neizvesna. Ne znaju šta da rade. Koliko god da pokušavaju da stignu jedno do drugog, susret im stalno izmiče.
Šansa za ljubav je zauvek izgubljena. Ipak, oni ne prestaju da misle jedno o drugom. Hoc´e li se sudbina ponovo umešati i spojiti ih, ili c´e Dejvi ostati čovek kog Hana nikada nije srela?
Ako volite dobar romantični roman o tome hoće li dvoje na kraju biti zajedno, ovo je prava knjiga za vas. Nežna, duhovita, promućurna, savremena, topla priča sa pitanjima koja se, iznenađujuće, tiču i vas.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Ljubavni , Čiklit
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2023; Broširani povez; latinica; 20 cm; 368 str.; 978-86-521-4914-8;