knjizara.com
Aristotel i Dante uranjaju u vode sveta

Bendžamin Alire Saenz (autor)

Aristotel i Dante uranjaju u vode sveta
959 din
Stara cena: 1199 din
U korpu

U romanu Aristotel i Dante otkrivaju tajne univerzuma, dva momka iz pograničnog grada su se zaljubila. Sada moraju da otkriju šta znači ostati zaljubljen i izgraditi vezu u svetu koji kao da dovodi u pitanje samo njihovo postojanje.
Tokom srednje škole, Ari je sve vreme pokušavao da prikrije istinu o sebi, ćutao je i bio nevidljiv. Očekivao je da završna godina bude ista. Ali nešto u njemu je puklo kada se zaljubio u Dantea i on ne može da se vrati na staro. Odjednom otkriva da prilazi novim prijateljima, suprotstavlja se različitim nasilnicima i postaje glasniji. A Dante je uvek tu – sanjivi, duhoviti Dante, koji ponekad Ariju ide na živce i istovremeno u njemu budi želju. Momci su odluč

ni da sami sebi prokrče put u svetu koji ih ne razume. Ali kada se Ari suoči sa šokantnim gubitkom, moraće da se bori kao nikada da bi stvorio život koji istinski, s radošću prihvata.

Dugo očekivani nastavak hvaljenog, višestruko nagrađivanog romana Aristotel i Dante otkrivaju tajne univerzuma je „emocionalni rolerkoster” koji će sigurno osvojiti obožavaoce Adama Silvere i Meri H. K. Coi.
-School Library Journal

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Za tinejdžere
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Publik Praktikum; 2023; Broširani povez; latinica; 20 cm; 467 str.; 9788661521027;