knjizara.com
3D modelovanje i štampanje za elektroniku
naučite 3D modelovanje i 3D štampanje koristeći Tinkercard

Ten van Rusel (autor)

3D modelovanje i štampanje za elektroniku
1540 din
U korpu

Uz ovu knjigu i prateće video zapise, brzo ćete moći da započnete 3D štampanje. Cilj je da pomoću ovog kursa izradite kućišta za elektronske komponente, ali takođe da optimizujete i vaše tehnike štampanja i dodate malo stila vašim 3D kreacijama. Kurs je savršen za vas ako ste upravo kupili svoj (prvi) 3D štampač i želite da odštampate svoje dizajne što je pre moguće, a istovremeno možete da dobijete više osnovnih informacija.

Upoznaćete rad 3D štampača i softver koji treba da koristite za modelovanje vašeg objekta da biste ga pri tom savršeno odštampali. Čak ćemo koristiti i „magi

ju“ 3D štampanja da bismo kreirali stvari koje se čine nemoguće izraditi (veoma brzo i jednostavno) bilo kojom drugom tehnikom za brzu izradu prototipova.

Na kraju ovog kursa, lako ćete moći da dizajnirate objekat za 3D štampanje i fino podesite postavke štampanja da biste dobili savršenu štampu!

Dizajner i preduzetnik Teun van Roessel izrađuje mnogo stvari, od robotskih kompleta za decu do igre Marble Track sa prodavnicama slatkiša. A njegov izbor „oružja“ za te projekte je 3D štampanje! Teun koristi 3D štampanje tokom najranijih faza izrade prototipa, kao i za gotove proizvode.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: 3D štampanje , Digitalna elektronika , Projektovanje
Ostali naslovi iz oblasti: Elektrotehnika

Izdavač: Agencija EHO; 2023; Broširani povez; latinica; 24 cm; 111 str.; 978-86-80134-48-2;