knjizara.com
Zlatni kavez

Kamila Lekberg (autor)

Zlatni kavez
799 din
Stara cena: 999 din
U korpu

Zarobljena u savršenom životu...
Ubiće da bi bila slobodna.
Faje je zavolela Džeka još dok su studirali. Džek, uvek omiljen u društvu, odrastao je u raskoši, za razliku od Faje, koja daje sve od sebe da zaboravi mračnu prošlost. Kada Džeku zatreba pomoc´ da pokrene novu kompaniju, Faje napušta fakultet da bi mu pomogla ? danju konobariše, a noću smišlja strategije za biznis. Posao cveta, Faje i Džek dobijaju bebu, pa Faje ostaje kod kuc´e da bi brinula o njoj. Imućnija je nego što je zamišljala da će ikada biti, ali uzbuđenja poslovnog sveta su sve dalja i dalja. Pored toga, nikakvo bo

gatstvo ne može da nadoknadi to što je Džek postao hladan prema njoj, što potcenjuje njenu inteligenciju i zaboravlja sve što je žrtvovala da bi on uspeo. Kada Faje otkrije da je vara, puca uglađena fasada njihovog života. Ostaje sama, slomljena i finansijski uništena ? ali niko ne može da bude besan kao žena koja je doživela nasilje kada odluči da se osveti. Džek c´e dobiti tačno ono što zaslužuje ? i mnogo više od toga. U ovoj nesvakidašnjoj, uzbudljivoj priči o seksu, izdaji i tajnama, osveta žene je surova.
Šveđanka Kamila Lekberg je pisac krimi-romana. Zovu je „rok zvezdom nordijskog noara”. Njeni romani prevedeni su na više od četrdeset jezika u šezdeset zemalja.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Trileri
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Publik Praktikum; 2021; Broširani povez; latinica; 20 cm; 347 str.; 978-86-6035-831-0;