knjizara.com
Zlatni kavez

Kamila Lekberg (autor)

Zlatni kavez
799 din
Stara cena: 999 din
U korpu

Zarobljena u savršenom životu...
Ubiće da bi bila slobodna.
Faje je zavolela Džeka još dok su studirali. Džek, uvek omiljen u društvu, odrastao je u raskoši, za razliku od Faje, koja daje sve od sebe da zaboravi mračnu prošlost. Kada Džeku zatreba pomoć da pokrene novu kompaniju, Faje napušta fakultet da bi mu pomogla. Danju konobariše, a noću smišlja strategije za biznis. Posao cveta, Faje i Džek dobijaju bebu, pa Faje ostaje kod kuće da bi brinula o njoj. Imućnija je nego što je zamišljala da će ikada biti, ali uzbuđenja poslovnog sveta su sve dalja i dalja. Pored toga, nikakvo bo

gatstvo ne može da nadoknadi to što je Džek postao hladan prema njoj, što potcenjuje njenu inteligenciju i zaboravlja sve što je žrtvovala da bi on uspeo. Kada Faje otkrije da je vara, puca uglađena fasada njihovog života. Ostaje sama, slomljena i finansijski uništena. Ali niko ne može da bude besan kao žena koja je doživela nasilje kada odluči da se osveti. Džek će dobiti tačno ono što zaslužuje. Ii mnogo više od toga. U ovoj nesvakidašnjoj, uzbudljivoj priči o seksu, izdaji i tajnama, osveta žene je surova.
Šveđanka Kamila Lekberg je pisac krimi-romana. Zovu je „rok zvezdom nordijskog noara”. Njeni romani prevedeni su na više od četrdeset jezika u šezdeset zemalja.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Trileri
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Publik Praktikum; 2021; Broširani povez; latinica; 20 cm; 347 str.; 978-86-6035-831-0;