knjizara.com
Zlatni grad

Džon Dvanaest Jastrebova (autor)

Zlatni grad
rasprodato

Svet koji postoji u senci našeg... Očaravajuća i prepuna neizvesnosti mešavina visokotehnološkog, proročkog trilera i brze avanture. Zlatni grad obiluje oštrom napetošću i zanimljivim likovima koji su od Putnika i Tamne reke napravili međunarodne bestselere.
U Zlatnom gradu, Džon Dvanaest Jastrebova dovodi do vrhunca svoj čarobni i izazovni ep – priču koja nas vodi od uznemirujućeg sveta oštrog nadzora do drevnih, stvarnih, skrivenih reka koje teku ispod ulica Londona. U srcu trilogije besni bitka između braće Korigan – dvojice harizmatičnih vođa i Putnika s krajnje različitim viđenjem društva. Dok se Gejbrijel bori da

povede pokret Otpora rešen da menja svet, njegov nemilosrdni brat Majkl dobio je pristup naprednoj tehnologiji koja mu može obezbediti moć da naše društvo pretvori u virtuelni zatvor.
Gejbrijelova ranjivost – i najveća snaga – jeste njegova ljubav prema Maji, harlekinskoj ratnici zarobljenoj u mračnom gradu iz koga ima malo nade za beg...

Brza priča koja se ne ispušta iz ruku... Džon Dvanaest Jastrebova je upotrebio vrednosna merila pop-kulture i književnosti i, oblikujući ih, stvorio sajber-1984.
New York Times

TREĆA KNJIGA TRILOGIJE O PARALELNIM SVETOVIMA.

UZBUDLJIVI ZAVRŠETAK TRILOGIJE ČETVRTI PREDEO.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Engleska književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2010; Broširani povez; latinica; 20 cm; 369 str.; 978-86-521-0486-4;