knjizara.com
Život u porodici
najbitnije vrednosti u partnerskim odnosima i vaspitavanju dece

Jesper Jul (autor)

Život u porodici
509 din
Stara cena: 599 din
U korpu

Principi za sreću i harmoniju u vašem domu.
Najbitnije vrednosti u partnerskim odnosima i vaspitavanju dece.
Jesper Jul je porodični terapeut, predavač, govornik, autor i pedagog koji ima centre za podršku u 15 zemalja širom sveta, a njegovi naslovi objavljeni su u više od 30 zemalja. U poslednje dve decenije formulisao je nov prilaz vaspitavanju, razvoju i socijalizaciji dece. Zamisao mu je da inspiriše i podrži roditelje i profesionalce kako bi deca mogla da odrastu mentalno i socijalno zdrava, što čini pružajući efikasnu i primenljivu alternativu nasilnim i uvredljivim metodima vaspitanja kojima su deca često izložena.
Današnje p

orodice ne mogu smo da preuzmu vrednosti prethodnih generacija i da po tom obrascu vaspitavaju svoju decu. Stvari su se promenile. Odnos između muškarca i žene i podizanje dece u porodici treba pažljivije osmisliti i promeniti.
Jesper Jul nam predstavlja svoje viđenje života u porodici, koje se bavi suštinom problema. On nudi moguća rešenja i ističe koje vrednosti smatra najvažnijim za uključivanje u srećan porodični život. Deca ne znaju šta im treba, znaju samo za ono što žele. Kada dečje želje postanu smernice i roditeljima, deca ne dobijaju ono što im zaista treba. Jul nam nudi principe koji će nam pomoći da živimo ispunjen, srećan život u svojoj porodici.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Porodično vaspitanje , Roditelji
Ostali naslovi iz oblasti: Pedagogija

Izdavač: Laguna; 2018; Broširani povez; latinica; 20 cm; 190 str.; 978-86-521-2859-4;