knjizara.com
Život između života : hipnoterapija za duhovnu regresiju

Majkl Njutn (autor)

Život između života : hipnoterapija za duhovnu regresiju
760 din
Stara cena: 950 din
U korpu

Dr Majkl Njutn je svetski priznati hipnoterapeut poznat po svojoj tehnici duhovne regresije, kojom se subjekti u hipnotičkom transu odvode u duhovni svet u vreme života između života. Nakon čitanja njegova dva bestselera, Putovanje duša i Sudbina duša, u kojima je predstavio svoj rad sa klijentima, na hiljade čitalaca širom sveta poželelo je da otkrije kako izgleda njihov život „na onoj strani“, ko su njihove srodne duše i duhovni vodiči i koja je njihova svrha u sadašnjem životu na Zemlji.

Sada, u knjizi Život između života, dr Njutn otkriva po prvi put, korak po korak, svoju metodu duhovne regresije. Na osnovu svog bogato

g iskustva i poznavanja duhovnog sveta, on rasvetljava i nudi nam odgovore na neka od večitih pitanja, kao što su: Ko smo mi?, Odakle smo došli? i Zašto smo ovde? Ova revolucionarna knjiga predstavlja vodič u hipnoterapiju za duhovnu regresiju i namenjena je kako profesionalnim hipnoterapeutima, tako i svim čitaocima koji su uživali u njegovim prethodnim knjigama o životu posle smrti.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Hipnoza
Ostali naslovi iz oblasti: Alternativna učenja

Izdavač: Publik Praktikum; 2021; Broširani povez; latinica; 23 cm; 230 str.; 978-86-6035-883-9;