×

Dragi čitaoci,

Posle 22 godine neprekidnog rada Knjizara.com će napraviti kraću pauzu.

U danima kada se svi nalazimo u riziku od pandemije korona virusa mislimo da je društveno najodgovornije na kratko vreme obustaviti sve aktivnosti. Verujemo da ova situacija neće dugo trajati i da ćemo se uskoro ponovo družiti sa knjigama.

Srdačan pozdrav, Knjizara.com

knjizara.com
Zidarski, fasaderski i izolaterski radovi

Stevan Krunić, Ljubica Krunić (autor)

Zidarski, fasaderski i izolaterski radovi
880 din
U korpu

Materija u knjizi ima za cilj da upozna amatere sa neophodnim pravilima tehnologije izvodjenja zidarskih, fasaderskih i izolaterskih radova, koji će radove obavlajti samostalno.
Na početku knjige je dat kratak prikaz konstruktivnih elemenata porodične kuće, objašnjen njihov sklop i uloga u objektu uz odgovarajuće ilustracije iz kojih se oni sagledavaju prostorno, trodimenzionalno.
U knjizi je sadržano zidanje opekom, blokovima, kamenom, zidanje pregradnih zidova, izrada tavanica... ugradjivanje stoalrije, vertikalna i horizontalna izolacija od vlage, malterisanje kako untrašnje tako i spoljašnje - obrada fasada. Potom je

obrađena i izolacija objekata od zvuka, toplotna zaštita, izolacija ravnog krova... Takodje je obrađeno poglavlje o skelama i higijensko-tehničke mere zaštite.

Knjiga ima oko 300 crteža što korisniku knjige može pomoći da brzo dođe do rešenja.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Građevinski zanati
Ostali naslovi iz oblasti: Građevinarstvo

Izdavač: AGM knjiga; 4. izdanje, 2015; Broširani povez; latinica; 24 cm; 146 str.; 978-86-86363-05-3;