knjizara.com
Zdrava hrana, voće i povrće

Maja Enis (autor)

Zdrava hrana, voće i povrće
rasprodato

Slikovnica–bojanaka ZDRAVA HRANA namenjena je deci predškolskog uzrasta i deci prvih razreda osnovne škole. Poklon uz ovu neobičnu knjižicu je jedna voćka ili jedno povrće napravljeno od materijala.
U knjizi deca će pronaći i šablon po kome mogu sami da naprave papriku, šargarepu, bananu ili jabuku od bilo kog materijala, tkanine. Naravno uz pomoć detaljnog upustva koje se nalazi pored šablona.
Uz to bojeći i rešavajući zadatke naučiće vrste povrća i voća, kako ih pravilno treba jesti, šta od njih sve možemo da napravimo i zašto je važno da ih što više jedemo.
Takođe uvežbaće finu mo

toriku ruku, opažanje i logičko zaključivanje koje im je neophodno kao priprema za polazak u školu.
Slikovnica je takođe podsticaj roditeljima da sa decom pričaju o voću i povrću, zašto je važno da ga jedemo svakodnevno.
“Zdravlje na usta ulazi”, po narodnoj poslovici i zato je tema zdrave hrane veoma važna u odrastanju svakog deteta.
Slikovnica–bojanka ZDRAVA HRANA nastala je saradnjom ENCO BOOK–a i CHIMERA dizajn studia, a proizašla iz mentorskog programa ”Pomoć početnicama u biznisu” u organizaciji udruženja poslovnih žena Srbije.
Na ovaj način pružena je takođe pomoć podrške razvoju socijalnih preduzeća budući da CHIMERA dizajn studio angažuje u proizvodnji igračaka (voće i povrće) žene koje pripadaju ranjivim grupama.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Zdravlje
Ostali naslovi iz oblasti: Kuvari

Izdavač: Enco book; 2014; Broširani povez; latinica; 27 cm; 28 str.; 978-86-6077-066-2;