×

Dragi čitaoci,

Posle 22 godine neprekidnog rada Knjizara.com će napraviti kraću pauzu.

U danima kada se svi nalazimo u riziku od pandemije korona virusa mislimo da je društveno najodgovornije na kratko vreme obustaviti sve aktivnosti. Verujemo da ova situacija neće dugo trajati i da ćemo se uskoro ponovo družiti sa knjigama.

Srdačan pozdrav, Knjizara.com

knjizara.com
Zbirka zadataka iz signala i sistema
deo 1

Milan Ponjavić (autor)

Zbirka zadataka iz signala i sistema
820 din
U korpu

Ova knjiga predstavlja prvi deo zbirke zadataka iz predmeta Signali i sitemi i obuhvata: Zadaci sa opisom i osobinama kontinualnih i diskretnih signala, zadaci koji obrađuju opis i analizu osnovnoh osobina kontinualnih i diskretnih sistema, analiza kontinualnih signala pomoću Furijeovih redova i Furijeove transformacije, teorija i primena unilateralne Laplasove transformacije u analizi kontinuiranih sistema, teorija i primena Z transformacije u analizi diskretnih sistema i drugo.Na kraju zbirke se nalaze dodaci u kojima su tablice osnovni transformacionih parova kao i osnovne teoreme Laplasove i Z transformacije.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Teorija signala , Zadaci , Telekomunikacije , Telegrafija , Telefonija , Radiokomunikacije , Video-tehnika , TV tehnika , Daljinsko upravljanje
Ostali naslovi iz oblasti: Telekomunikacije

Izdavač: Akademska misao; 2006; latinica; 24 cm; 86-7466-261-7;