knjizara.com
Zamena

Bet O"Liri (autor)

Zamena
rasprodato

Autorka bestselera Zajedno u stanu

„Ovo će bez sumnje biti romantična komedija godine. Besani u Sijetlu 21. veka!“
– Sunday Express Magazine

Lina Koton je mlada, veoma uspešna, čak preambiciozna. Ali nakon teške godine u kojoj će pretrpeti velik porodični gubitak koncentracija na poslu će joj popustiti i poći će joj za rukom da upropasti važnu prezentaciju na poslu. Firma joj predlaže da se povuče na dva meseca, odmori i razmisli o svojoj karijeri. Lini ne preostaje ništa drugo nego da se sakrije u kući svoje bake Elene u malom jorkširskom selu.

Elena ima skor

o punih osamdeset godina i nedavno je i sama doživela fijasko – muž joj je pobegao sa drugom! Ipak, ona misli da još uvek nije kasno da ponovo otkrije ljubav. Jedini problem je što u selu nema zanimljive gospode...

I tako Lina i Elena dolaze do ideje da se zamene. Elena će živeti u unukinom stanu u Londonu, upoznati nove ljude, vrevu gradskog života i kakvi su moderni izlasci za penzionere. Za to vreme Lina će se dva meseca brinuti o bakinoj kući i bašti i preuzeće Elenine seoske društvene obaveze.

Uskoro će se pokazati da je isprva briljantna ideja za obe mnogo teži zadatak nego što su pretpostavile. Hoće li im novo iskustvo pomoći da shvate šta žele? Da li je kasno za promene ili je svako vreme pravo samo ako čvrsto odlučišiš da prinađeš sebe?

„Junakinje sa kojima ćete se osećati blisko, priča koja će vas nasmejati, raznežiti i osnažiti.“
– Kirkus Reviews

„ U vremenu u kojem sve češće živimo u neželjenoj osami Zamena je dobar podsetnik da treba da otvorima i srce i vrata dobrim ljudima koji nas okružuju. Ljupka priča o tome koliko je važan život u zajednici.“
– BookPage

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Čiklit
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2021; Broširani povez; latinica; 20 cm; 334 str.; 978-86-521-4105-0;