knjizara.com
Zabava tek počinje

Sofi Kinsela (autor)

Zabava tek počinje
849 din
Stara cena: 999 din
U korpu

Autorka bestselera Voli svoj život, Sećaš me se? i serijala Kupoholičarka.
Ništa je neće sprečiti da dođe, ponajmanje to što nije pozvana...
Pridružite se Efi na najluđoj zabavi na koju ćete banuti.
Prošlo je više od dve godine otkad su se Efini voljeni roditelji razveli, uništivši joj sliku srećnog detinjstva punog ljubavi, koju je ona godinama gajila. Od tada se Efi otuđila od oca i upustila u svađu sa njegovom zgodnom (i mnogo mlađom) devojkom Kristom. A stiže i nova potresna vest: Grinouks, ronula viktorijanska kuća na selu koju je Efi celog života nazivala svojim domom, upravo je prodat.

Kada Krista odl

uči da priredi otmenu žurku povodom iseljenja, Efi se neće naći na spisku zvanica – ali u poslednji će dobiti „antipozivnicu“. Nakon što odbije poziv, Efi će se prisetiti svojih dragocenosti iz detinjstva, koje se još uvek nalaze skrivene u kući. Do njih može doći jedino ako krišom uđe u Grinouks, dok svi ostali slave. Dok se šunja oko kuće, skrivajući se ispod stolova i vireći kroz prozore, Efi shvata da se tajne Grinouksa ne kriju samo u prašnjavim hodnicima i skrivenim tavanskim prostorijama koje je kao dete istraživala. Posmatrajući sestru, brata i oca, nesvesne da ih neko gleda, Efi sagledava svoju porodicu u novom svetlu. Primećuje i Džoa – ljubav svog života, koji joj je još odavno slomio srce, a sada je zgodniji i duhovitiji nego pre…

Hoće li Efi učiniti nešto? Hoće li se i dalje skrivati ili će se pojaviti na zabavi i zauzeti svoje mesto u porodici? I zaista, zbog čega se stvarno vratila u Grinouks?

„Novi trijumfalni roman Sofi Kinsele krcat briljantnim likovima i sumanutim situacijama.“
– Džil Mensel

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Čiklit , Ljubavni
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2021; Broširani povez; latinica; 20 cm; 310 str.; 978-86-521-4343-6;