knjizara.com
Vreme korone

Dragana Jovanović (autor)

Vreme korone
809 din
Stara cena: 899 din
U korpu

Posle više od godinu dana velike borbe celog sveta protiv pandemije izazvane virusom Covid 19, pred čitaocima je prva knjiga posvećena toj temi.
Čuvena profesorka i doktor pulmologije Dragana Jovanović odgovara na pitanja koja interesuju svakog čoveka širom planete: Šta je Virus SARS-CoV-2? Šta je važno kod dijagnostike infekcije? Kakve su klliničke manifestacije i oblici? Koja terapija se primenjuje i koja daje najbolje rezultate?
Doktorka Jovanović daje nam i savete kako da prepoznamo simptome, kako da poboljšamo imunitet i pomognemo sebi i svojim bližnjima.
Obzirom d

a je knjiga pisana iz dana u dan, prateći nova saznanja i dostignuća medicine u ovoj do sada sasvim nepoznatoj oblasti, u knjizi su i poglavlja o vakcinama, njihovom dejstvu i manama, kao i karakteristikama svih kod nas dostupnih.
Knjiga koja će nam pomoći da saznamo više o trenutno najvećoj zdravstvenoj muci koja nas je sve zadesila, a upravo strah od nepoznatog je ono što nam je najviše otežalo život u prethodnim mesecima. Čitajući ovu knjigu naučićete da živite oprezno, ali bez straha. Normalno, ali odgovorno. I da budete zdravi.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Kovid 19
Ostali naslovi iz oblasti: Memoari, biografije, dnevnici, pisma

Izdavač: Vukotić media; 2021; Broširani povez; latinica; 24 cm; 233 str.; 978-86-81510-30-8;