knjizara.com
Vernost

Stefano Ceki (autor)

Vernost
424 din
Stara cena: 499 din
U korpu

Vernost je roman koji govori o ženi pred veoma teškom životnom odlukom koja može da promeni smisao njenog života. Da li se može neko izneveriti da bi čovek ostao veran sebi?
Da li se mogu prevazići konvencije i opšta mesta da bi se od vernosti načinio sopstveni životni izbor, rizičan, konformistički ili prelazan?
Ovo je priča puna napetosti i nade, a odvija se kroz dramatični susret dve sestre koje je slučaj spojio susret dve sestre koje je slučaj spojio u veoma posebnom trenutku. Glorija poverava Raheli, idealisti i lutalici, svoju tajnu priču u kojoj su ljubav i strast zaokupile njen veoma predvidiv život, i to u najneočekivanijem trenutku. Tražeći u sećanju d

elove prošlih doživljaja, one uspevaju da daju neko novo značenje prijateljstvu i ljubavi.

Ovaj roman o snažnoj i mučnoj ljubavi uvlači čitaoca u nesvakidašnju atmosferu opisujući Njujork, vetrovite plaže Normandije, okrvavljene ulice Jerusalima i mirni seoski ambijent – predele raznolike i mistične onoliko koliko su i emocije glavne junakinje protivrečne i pritajene. Ceki nam piše nezaboravnu i dirljivu priču koja istražuje kontradiktorne dubine ženske duđe pred najtežim iskušenjem za svakoga kome kome je stalo do vernosti.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Italijanska književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2008; Broširani povez; latinica; 20 cm; 168 str.; 978-86-7436-857-2;