knjizara.com
Večni rat

Saša Marjanović (autor)

Večni rat
693 din
Stara cena: 770 din
U korpu

Roman Večni rat sastoji se iz tri priče.

Ana je prelepa, zgodna, privlačna, prepuna ljubavi i volje za životom. Mračne sile je obuzimaju i ona postaje rob i prebivalište demona. Njegova hrana su duše, njegova glad je velika, ona primorava stalni lov uništavajući sve što je volela. Svojom lepotom vrbuje muškarce davajući im svoju lepotu kroz seksualna zadovoljstva, a uzima im dušu hraneći glad koja ne može da se nahrani.

Saša je cenjeni inspektor na krvnim deliktima, predan poslu. Inteligentan, šarmantan, visok i lepog izgleda, bio je lepak za žene, što je i koristio. U rasvetljavanju s

lučaja koji je dobio dolazi u kontakt sa vizijama i snovima koji su mu vodič do Ane u koju se zaljubljuje.

Antonije kao bivši sveštenik gubi veru u Gospoda zbog gubitka porodice i odaje se alkoholu. Bog daje zadatak svešteniku da pronađe devojku i istera demona iz nje što mu vraća veru u Gospoda i spaja ga sa Sašom i tako se zajedno bore protiv mračnih sila.

Naš svet je samo bojno polje između dve zaraćene strane i ko preuzme kontrolu nad svetom pobeđuje. Kontrola se uspostavlja vladavinom čovečijeg uma koji je, neosporno, mnogo moćan ali uglavnom neiskorišćen.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Domaći roman
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Prometej - Novi Sad; 2021; Broširani povez; latinica; 20 cm; 221 str.; 978-86-515-1832-7;