knjizara.com
Tvoja nova šansa : kako živeti svoje vrline

Dragana Stojić (autor)

Tvoja nova šansa : kako živeti svoje vrline
1160 din
Stara cena: 1289 din
U korpu

Nova, sjajna knjiga poznate autorke, koja nas dalje upućuje kako da realizujemo sopstvene sposobnosti, ovaj put kroz ljudske vrline. Neophodnost postojanja vrlina je vrsta svetlosti na izlasku iz tunela. Suočavanje sa zbivanjima u svakodnevnom životu i ljudskom ponašanju. Odmerena i dosledna, koncentrisano angažovana, oprezna i radoznala, spremna da se preispituje, uvek uz naglašenu toplinu sposobna da integriše i preraspodeli postojeće podatke, ovaj put u nesvakidašnjem traganju za ljudskim vrlinama. To traganje za vrlinama čoveka jeste nešto što daje optimistički pristup svakome od nas.
Uzbudljivo štivo koje je životno primenjivo.
Dr Srđan Si

mić, neuropsihijatar


Razborita, osećajna i hrabra, Dragana nam svojom snagom duha i lepotom izražavanja otvara vrata Vrta vrlina koji se nalazi u svakom od nas. Nije lako pronaći sreću u sebi samom, ali je nemoguće naći je na nekom drugom mestu. Krenuti uz odličnost /od ličnog/, ogoliti svoje mane i, uz duboku iskrenost, priznati, najpre sebi, sve što nam se o sebi i kod sebe ne dopada i razviti svoje vrline jedini je put da živimo sebe i lepotu svog bića uživajući u blagodatima i obilju vlastitog života.
Autor nas svojim ličnim iskustvima, prikazanim slikovitom i maštovitom naracijom, inspiriše da budemo slobodni, razvijamo svoju prirodu kroz Vrlinu u kojoj se ljudsko i božansko sreću u nama.
Maja Milivojević, Heall Your Life trener

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Samopomoć
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Čigoja; 2019; Broširani povez; latinica; 20 cm; 218 str.; 978-86-531-0500-6;