knjizara.com
Tuđi život
hoćeš da se menjamo?

Greg Williams (autor)

Tuđi život
rasprodato

Tom je oženjen i ima dvoje dece. Pošto je u poslednje dve godine izgubio dva posla, vreme provodi kao "domaćica" i pokušava da povrati svoje potpuno uništeno samopouzdanje.

Šon je njegov brat blizanac. Ima svoju firmu, oblači se po poslednjoj modi, vozi atraktivan auto, izlazi na prava mesta i spava sa najlepšim ženama.

Problem je u tome što su obojca nezadovoljni.

Šon čezne za porodičnom toplinom. Tom sanja da će nekada ponovo nositi košulju, bez fleka koju su napravila deca i da će njegova žena ( ili - iskreno - bilo ko) ponovo biti zainteresovana za njega.

Braća, ko

risteći mogućunost koju im je priroda dala, rešavaju da se zamene i prožive svoje fantazije u dve nedelje, živeći tuđe živote. Jedino pravilo je: Sara, Tomova žena, mora da bude van te igre te zato koriste priliku od 15 dana njenog službenog odsustva

Život, naravno, nikad nije jednostavan. Sara se vraća ranije, Tom otkriva da Šonova firma i nije tako uspešna, a Šon započinje ozbiljnu vezu sa jednom mamom čiji sin ide u istu školu u koju idu i njegova deca. Laž se raspada i prava istina o tome šta braća zaista žele počinje da izlazi na videlo.

TUĐ ŽIVOT je briljantan, iskren i zabavan roman o SNU SVAKOG MUŠKARCA, šta god da to jeste.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Engleska književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Beobook; 2009; latinica; 20 cm; 310 str.; 978-86-87027-02-2;