knjizara.com
To je ljubav, slepa sila - Ostroško trimirje 2

Ljiljana Habjanović Đurović (autor)

To je ljubav, slepa sila - Ostroško trimirje 2
1210 din
U korpu

Istinita i potresna priča o tri izuzetne žene i jednom muškarcu koji se umešao u njihove živote i promenio ih za uvek. On je bio mlad knez Danilo, silnik koji je smatrao da može i sme sve što hoće, a one jedna učena i otmena gospođica, Srpkinja iz Trsta, jedna snažna i čestita Crnogorka, koju je još u detinjstvu među drugima izdvojio sam Sveti Petar Cetinjski, i jedna čudesno lepa i veoma neobična devojka, poznata kao „Brđanska Vila“.

„TO JE LjUBAV, SLEPA SILA“ je priča o ljubavi i strasti. O gordosti. Grehu. Osveti. Praštanju. O prihvatanju volje Božje. O slepom odbijanju Njegove nedokučive milosti. Snažna, uzbudljiva i opominj

uća priča o događaju koji je ostao zapisan u hronikama Ostroškog manastira. I o onome što je bilo posle. Priča koja podseća zašto je najgora srpska kletva: Dabogda se osilio!

„TO JE LjUBAV, SLEPA SILA“ priča koja svedoči šta je čovek spreman da uradi zbog ljubavi. Ili zbog onoga za šta veruje da je ljubav. A šta je ljubav? Na ovo večno pitanje svako od junaka ove istinite drame ima svoj odgovor.

„TO JE LjUBAV, SLEPA SILA“ je priča o nemirenju sa sudbinom. I o ceni koju žena mora da plati da ne bi izneverila svoje srce.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Domaći roman
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Globosino; 2020; Broširani povez; ćirilica; 20 cm; 615 str.; 978-86-7900-102-3;