knjizara.com
Tehničko crtanje sa nacrtnom geometrijom i kompjuterskom grafikom kroz Auto CAD

Slaviša Ivanović (autor)

Tehničko crtanje sa nacrtnom geometrijom i kompjuterskom grafikom kroz Auto CAD
3300 din
U korpu

Priručnik je nastao kao težnja autora da napiše knjigu koja će pomoći prvenstveno učenicima i studentima da savladaju nastavni plan i program a i drugim korisnicima će biti od velike pomoći pri upotrebi tehničkog crtanja sa nacrtnom geometrijom i kompjuterskom grafikom.
Ovaj priručnik je namenjen učenicima prvog razreda, za razne obrazovne profile: u mašinskoj, elektro, građevinskoj, arhitektonskoj, saobraćajnoj i drvoprerađivačkoj struci u srednjim stručnim, kao i visokim strukovnim školama, akademijama i fakultetima u cilju sticanja znanja,veština i navika neophodnih za obavljanje složenih i konkretnih zadataka u proizvodnji.
Priručnik je kon

cipiran tako da su u prvom delu data teorijska objašnjenja i demonstracije neophodne za razumevanje tehničkog crtanje sa nacrtnom geometrijom.
U drugom delu je data zbirka rešenih zadataka u programu Auto Cad, u cilju lakšeg rešavanja konkretnih problema u praksi.
Da bi ova knjiga našla mesto u srednjim tehničkim, visokim strukovnim školama, akademijama, fakultetima i u proizvodnji, zahvaljujem se recenzentu Ivanović Grozdi diplomiranom mašinskom inženjeru, profesoru mašinstva u penziji iz Aranđelovca, koja je proverila teoretski deo i zbirku rešenih zadataka.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: CAD , AutoCAD , Nacrtna geometrija
Ostali naslovi iz oblasti: Matematika

Izdavač: AGM knjiga; 2024; Broširani povez; latinica; 20 cm; 368 str.; 978-86-6048-050-9;