knjizara.com
Sve je ljubav

Jovana Hismajer (autor)

Sve je ljubav
891 din
Stara cena: 990 din
U korpu

Kada spolja sve izgleda u redu a vi se osećate loše, kada se previše trudite a ništa ne postižete, kada se osećate isceđeno ili sebe zatrpavate poslom i hobijima, ako se plašite ostavljanja i dosadilo vam je da prosite ljubav i ubeđujete druge u svoje kvalitete i dobre namere – ova knjiga će vam pružiti oslonac da se podignete i snagu da se probijete kroz sve svoje sumnje i strahove do jasnih odgovora u sebi. Ljubav je svima dostupna, a knjiga „Sve je ljubav” će vam pomoći da bude i lako dostižna.

Svakodnevno zapitani pred gomilom intimnih, ontoloških pitanja, zabrinuti, uplašeni i zbunjeni, ne usuđujemo se da zatražimo pomoć za kojom vapimo. Zato će nam knjiga Jovan

e Hies¬mayr pružiti upravo to, razgovor „u četiri oka” sa autorkom koja odgovara na najčešća pitanja o ljubavi, nei¬spunjenosti, neostvarenosti i pogrešnim izborima, koja sami sebi uporno postavljamo. Ova knjiga samopomoći ujedno je i stručno štivo iskusnog trenera za lični razvoj, ali i romane¬skna, autobiografska proza, iskrena i dovoljno bliska svima koji joj se prepuste.
Milena Mišić Filipović

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Ljubavni roman
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Čigoja; 2021; Broširani povez; latinica; 20 cm; 192 str.; 978-86-531-0645-4;