knjizara.com
Stan u Parizu

Lusi Foli (autor)

Stan u Parizu
1019 din
Stara cena: 1199 din
U korpu

Jedan stanar je nestao.
A ključ je kod drugog...

Dobro došli u Ru Dez Amon br. 12. Prelep stari stambeni blok, duboko u sporednim ulicama Monmartra. Mesto zavojitih stepenica, zaključanih soba, budnih očiju sa svakog prozora. Mesto ubistva.

Džes traži novi početak. Sama je i bez novca, i upravo je napustila svoj posao pod ne baš savršenim okolnostima. Njen polubrat Ben nije zvučao oduševljeno kada ga je zamolila da nakratko dođe kod njega, ali nije je odbio, a iz Pariza će sigurno sve izgledati bolje. Samo kada se ona pojavi – u veoma lepom stanu za koji se pita kako li ga je Ben mogao sebi priušti – Bena tamo nema. Što duže Bena nem

a, to Džes upornije pokušava da otkrije šta je s njim, i ima sve više pitanja. Benove komšije su neobična družina i nisu preterano prijateljski nastrojeni. Džes je možda došla u Pariz kako bi pobegla od prošlosti, ali počinje da sumnja u Benovui budućnost. Pripadnica viših društvenih krugova, dobar tipd alkoholičar, devojka na ivici, nastojnica – sve su to Benovi susedi. Svi su sumnjivi. I svi znaju nešto što ne govore.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Trileri
Ostali naslovi iz oblasti: Triler

Izdavač: Laguna; 2023; Broširani povez; latinica; 20 cm; 360 str.; 978-86-521-4777-9;