knjizara.com
Srce od stakla

Nora Roberts (autor)

Srce od stakla
1099 din
U korpu

Mlada Elizabet živi po surovim pravilima koje je odredila njena majka – sve dok jedne večeri ne odluči da zbaci nametnute okove.
Opojno uzbuđenje prvog izlaska razbudiće sva njena usnula čula, a misteriozni mladić sa očaravajućim ruskim akcentom potpuno će joj zavrteti um. Žureći da odbaci sve zabrane, Elizabet će zaboraviti na oprez i doneti kobnu odluku zbog koje će žaliti ostatak života.
Dvanaest godina kasnije, u raskošnoj lepoti jednog planinskog gradića svoj dom pronalazi mlada žena po imenu Abigejl Loueri. Povučena i nepoverljiva prema svima, Abigejl se drži podalje od svojih sugrađana – ali ne sluti da upravo time privlači pažnju. Tajanstvena Abigejl naročit

o će zaintrigirati lokalnog šefa policije, mladog Bruksa Glisona, koji će ubrzo shvatiti da se iza njene hladne spoljašnosti, oštrog uma i krajnje neobičnih životnih navika krije zlokobna tajna.
Dok Bruksova neposrednost i toplina polako počinju da ruše zidove koje je Abigejl oko sebe podigla, prošlost preti da napokon uzme svoj danak...

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Trileri
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 2. izdanje, 2022; Broširani povez; latinica; 20 cm; 365 str.; 978-86-10-01223-0;