Spoljna trgovina uživo

Milorad Unković (autor)

Spoljna trgovina uživo

1056 din

Stara cena: 1320 din

U korpu

Prvi deo knjige detaljno obrađuje osnovne teorijske i praktične postavke u ovoj oblasti, uključujući i spoljnotrgovinsku dokumentaciju, upoznajući na taj način čitaoca sa osnovama uspešnog spoljnotrgovinskog poslovanja. Drugi deo čini raskošna galerija studija iz ličnog iskustva autora, koji je imao retku priliku da objedini akademski i pedagoški rad i iskustvo u velikim preduzećima, lokalnoj i državnoj upravi. Sa čitaocima je podelio brojne primere i izveštaje iz vremena kada se spoljna trgovina razvijala planski, detaljno, strateški i pažljivo, bilo da je reč o industrijskim gigantima ili zemljama u razvoju.

Tako se pruža uvid u praktičnu primenu znanja i veština koji su teorijski objašnjeni u prvom delu knjige i u njihovo funkcionisanje u realnom poslovnom okruženju i određenom trenutku.
SPOLJNA TRGOVINA UŽIVO namenjena je podjednako mladim ljudima, studentima i menadžerima koji su tek zaplovili u poslovne vode, kao i iskusnim privrednicima, da se podsete na najbolje prakse u ovoj oblasti i pročitaju niz zanimljivih primera iz spoljnotrgovinskog poslovanja.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Međunarodna trgovina
Ostali naslovi iz oblasti: Ekonomija

Izdavač: Hesperia; 2013; Broširani povez; latinica; 24 cm; 439 str.; 978-86-7956-057-5;