knjizara.com
SolidWorks i SolidCAM osnove

Gradimir Čučuković (autor)

SolidWorks i SolidCAM osnove
1849 din
Stara cena: 1947 din
U korpu

Knjiga „SolidWorks i SolidCAM osnove” uvodi čitaoca u jedan od najpopularnijih CAD/CAM programskih paketa današnjice SolidWorks / SolidCAM. Knjiga je priručničkog tipa, prilagođena početnicima u kompjuterski podržanom inženjerskom projektovanju i zasnovana je na učenju uz rad. Svi primeri predstavljeni u ovoj knjizi su sami ili u obliku sklopova potekli iz prakse. Primeri su obrađeni tako da svaki sledeći unapređuje znanje čitaoca koristeći neku novu komandu ili alatku istovremeno se oslanjajući na prethodno opisane postupke.
Tekst knjige je

bogato ilustrovan sa preko 500 crteža i slika ekrana na kojima su prikazane sve faze u procesu modeliranja i projektovanja tehnologije. Mnoštvo korisnih saveta, uputstava i malih trikova olakšaće vam rad u programskom paketu SolidWorks / SolidCAM i pomoći u savladavanju mnogih praktičnih problema.
Ova knjiga je namenjena je svima koji imaju želju i potrebu da nauče osnove 3D modeliranja i korišćenja ovog moćnog programskog paketa. Mogu je koristiti učenici srednjih tehničkih škola, studenti mašinskih i drugih tehničkih fakulteta i visokih škola, kao i kolege, mašinski inženjeri koji žele da uhvate priključak sa savremenim tokovima u oblasti inženjerskog projektovanja.
Kada pročitate ovu knjigu i prođete kroz sve njene primere, naučićete da:
– modelirate mašinske delove različite složenosti;
– kreirate funkcionalne mašinske sklopove;
– generišete sklopne i radioničke crteže;
– projektujete tehnologiju za obradu na CNC mašinama;
jednom rečju, naučićete da projektujete kao profesionalac.
Na pratećem disku se nalaze svi modeli iz ove knjige, kao i primeri projektovanih tehnologija za obradu modela na CNC mašinama.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: SolidWorks , CAD sistemi
Ostali naslovi iz oblasti: Programiranje

Izdavač: CET; 2017; Broširani povez; latinica; 24 cm; 512 str.; 978-86-7991-394-4;