knjizara.com
Slagalica mog života

Lusi Dilon (autor)

Slagalica mog života
najavljeno

Nagrada za najbolji roman Udruženja pisaca ljubavnih romana.
Zanosan roman o iskupljenju i drugoj prilici, priča o tome šta zaista znači živeti punim plućima.
Dok se oporavlja od nedavnog razvoda, Đina Belami odjednom mora da otkrije kako da živi sama. Rešena da krene iz početka ? sa svojim odanim hrtom iz azila za pse ? Đina zna da je čekaju drastične promene.
Prvo: da izbaci sve što poseduje, osim sto stvari koje joj najviše znače. Ali šta vredi sačuvati? Pisma jedinog čoveka koga je ikada volela? Uspomenu na oca koga nikada nije upoznala? Ili plavu staklenu vazu u kojoj se savršeno odražava svetlo?
Dok se oslobađa p

rošlosti, Đina počinje da prihvata ono što joj se dogodilo u životu i shvata da je ponekad jedino rešenje iskoristiti svaku priliku koja nam se pruža. A kad odlučimo da to uradimo… dogodi se čarolija.

„Izvanredna knjiga. Toliko ubedljiva i dirljiva. Proslediću je svim svojim prijateljima.“ Sofi Kinsela

„Ovaj živopisan i inspirativan roman nije me samo veoma zabavio već je promenio i način na koji posmatram život.“ Kejti Ford, autorka romana Recept za ljubav i Leto ljubavi

„Dirljiv roman koji će vas naterati da zajedno sa glavnom junakinjom Đinom preispitate svoje poimanje ljubavi i života. Ne zaboravite papirne maramice.“ Ali Haris, autorka romana Prvi poslednji poljubac

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Ljubavni
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2018; Broširani povez; latinica; 20 cm; 468 str.; 978-86-521-2893-8;