knjizara.com
Skrivena moć snova

Deniz Lin (autor)

Skrivena moć snova
992 din
Stara cena: 1240 din
U korpu

Snovi su tajne poruke duše i poruke iz duhovnog sveta. Iako mogu da budu odlično pomagalo za duboko razumevanje života, malo je ljudi koji umeju da pristupe ovom izvanrednom izvoru smernica i mudrosti.
Deniz Lin, isceliteljka i autorka bestselera, koristeći svoje indijansko poreklo i poznavanje različitih kultura predstavlja malo poznate informacije o svetu snova i jednostavne načine na koje možete iskoristiti svoja noćna putovanja za duhovni preobražaj.
Sama Deniz našla se u prostoru između dva sveta zahvaljujući iskustvu bliske smrti koje je doživela i odatle je donela neprocenjive informacije koje deli s vama na ovim stranicama. Ova sveobuhv

atna knjiga razotkriva moć snova i omogućava vam:
• da se setite svojih snova i shvatite šta oni znače;
• da čujete poruke iz duhovnog sveta;
• da razvijete veštinu astralne projekcije;
• da iscelite sebe i svoje voljene;
• da se susretnete sa vodičima i anđelima;
• da istražite svoje prošle živote;
• da naučite kako da sanjate proročke snove.

Na kraju knjige dat je i sveobuhvatan rečnik snova u kojem se nalaze najčešći simboli i objašnjenje za njihovo tumačenje.
Snovi su tajanstveni jezik noći. Te vizije iz misterioznog, noćnog sveta opisivane su kao poruke bogova i doprinele su oblikovanju pojedinaca i nacija. Od osvita vremena, tkači snova prelazili su između dva sveta kako bi doprli do unutrašnjeg prostora i prikupili plen noći. Te tajne poruke mogu da vam pomognu da predvidite budućnost, otkrijete prošlost ili da vas upozore na opasnost koja vam preti. Mogu da vam daju kreativno nadahnuće ili pomognu da se oslobodite prepreka u svom životu.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Snovi
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Publik Praktikum; 2018; Broširani povez; latinica; 23 cm; 339 str.; 978-86-6035-580-7;