knjizara.com
Skok

Stiv Tejlor (autor)

Skok
760 din
Stara cena: 950 din
U korpu

Šta znači prosvetljenje ili duhovno buđenje? U knjizi Skok Stiv Tejlor pokazuje da je to stanje mnogo rasprostranjenije nego što se inače misli. Pokazuje da obični ljudi - iz svih oblasti života - mogu da se „probude” i dožive intenzivniju vrstu stvarnosti čak i ako ništa ne znaju o duhovnim praksama ili putevima.
Probuđenost je šire i skladnije stanje bića koje se može negovati ili se može javiti slučajno. Ona takođe može biti proces kroz koji svi kolektivno prolazimo. Na osnovu svog višego

dišnjeg rada i istraživanja u oblasti psihologije, kao i ličnog iskustva, Tejlor iznosi ono što je možda najjasnija psihološka studija o stanju probuđenosti koja je ikada objavljena. Iznad svega, podseća nas da nam je budnost najprirodnije stanje - dostupno uvek i svuda.

„Skok određuje Stiva Tejlora kao značajnog duhovnog autora i učitelja, čije će lucidno i vešto pisanje među čitaocima izazvati divljenje i podstaći mudrost.”
~Dr Stenli Kripner, profesor psihologije Alana Vatsa na Univerzitetu Sejbruk

•„Odličnan spoj savremenog istraživanja i bezvremene mudrosti koji uspeva da približi misteriozni proces duhovnog buđenja više nego ikada ranije.”
~Piter Rasel, autor knjige Od nauke do Boga

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Samopomoć
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Publik Praktikum; 2019; Broširani povez; latinica; 23 cm; 287 str.; 978-86-6035-665-1;