knjizara.com
Sedam sunčanih dana

Kris Menbi (autor)

Sedam sunčanih dana
254 din
Stara cena: 299 din
U korpu

Otkako je Rejčel Bakli najavila da uskoro izgovara sudbonosno „da“, njene najbolje prijateljice – Jaslin i Keri En – jedva čekaju da joj prirede pravi ispraćaj. I to ne u nekakvom zadimljenom baru s drugorazrednim muškim striptizom. Umesto toga, njih tri će provesti „devojačku nedelju“ u Turskoj, u luksuznom okruženju Egejskog kluba.
Trebalo bi da to bude savršeno putovanje. Ali sve tri devojke nose sa sobom mnogo više od onoga što im je stalo u kofer. Dok Rejčel uzbuđeno i

nestrpljivo iščekuje dan svog venčanja, Keri En se pita zašto je jadi zbog propalog braka nisu napokon prošli kad je stiglo rešenje o razvodu, a Jaslin razmišlja da li će ikada biti spremna da se uda za Juena, mladića s kojim je u vezi.
Dodajte svemu tome besplatne koktele u neograničenim količinama, seksualno nezajažljive zaposlene u klubu i preterivanje sa sunčanjem, i najednom „pobeći od svega“ zapreti da se pretvori u „ostati bez svega“. Može li čvrsto prijateljstvo triju devojaka preživeti samo sedam sunčanih dana?

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Engleska književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2. izdanje, 2017; Broširani povez; latinica; 21 cm; 318 str.; 978-86-7436-278-5;