knjizara.com
Sedam dana za večnost

Mark Levi (autor)

Sedam dana za večnost
849 din
Stara cena: 999 din
U korpu

„Ljubavna priča koja će vas istovremeno nasmejati i dirnuti.“
– Le Parisien

Čovek sâm po sebi nije jedinstven – da sam ga takvog želeo, takvog bih ga i stvorio; tek kada počne da voli, on postaje takav. Ljudsko stvorenje je možda nesavršeno, ali nema ništa savršenije na svetu od dva bic´a koja se vole.

Želeći da stave tačku na večito rivalstvo, Bog i Lucifer zadaju jedan drugome poslednji izazov. Dvoje najboljih agenata šalju u misiju. Lukas i Zofija c´e se sedam dana boriti na zemlji za prevlast dobra ili zla. Bog i Lucifer su sve predvideli, osim jednog detalja. Anđeo i demon bi se mogli sresti. On je đavolski neodoljiv i šarmantan. Ona ima snagu anđela.

r>Lukas je opasan i elegantan zlatni dečak, kome je glavni problem prisustvo Boga na zemlji. Zofija je buntovna lepotica, članica CIA (Centralne informativne anđelijade), zbog čijih čari i autoriteta svet ljudi nije toliki pakao. A suprotnosti se privlače…

Autor čuvenog romana A ako je to ipak istina i brojnih bestselera vodi nas u svet pun uzbuđenja, nežnosti, humora i neočekivanih obrta.

„Opasna knjiga koja će vas oduvati!“
– babelio.com

„Poslastica od romana koji se čita u dahu. Nećete imati vremena da odahnete od ubrzanog tempa priče.“
– critiqueslibres.com

„Ova knjiga neće promeniti svet, ali budimo iskreni: potrebne su nam ovako zabavne i slatke priče. U ovom surovom svetu znači nam malo nežnosti i utehe.“
– senscritique.com

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Ljubavni
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2022; Broširani povez; latinica; 20 cm; 232 str.; 978-86-521-4622-2;