knjizara.com
Šapat Đavolje varoši - Perunov hroničar 3

Miloš Petković (autor)

Šapat Đavolje varoši - Perunov hroničar 3
561 din
Stara cena: 660 din
U korpu

U završnom delu trilogije Perunov hroničar, mladi pisac potpuno neočekivano i sam postaje deo zapleta u kojem će tajna drevne slovenske legende biti otkrivena... do kraja.
Nakon smrti Mrazla Mećavnika i poraza drevnih Iskona, Morana je u potaji tkala mrežu hladne osvete. Potpomognuta od strane severnjačkog boga-prevrtljivca i strašnog gospodara podzemnog sveta, Morana je na Sorabiju udarila iz svih oružja. Ipak, stari hroničar beše upozoren. Nakon što je čuo šapat kamenih gorostasa Đavolje varoši, mistični čarobnik je otposlao sokolove na sve četiri strane sveta i otišao u Vilingrad.
Dok se šačica pr

eostalih pripadnika drevne vilinske rase bude borila za spas Velesovih šuma i dok gmurske uhode, opsenari i kudravi div Zlot budu tragali za Perunovom najvrednijom relikvijom, Zvezdan od Divljane moraće da siđe u srce Ada i ostvari sudbinu. Ali, neće biti sam. Ruski bogatir, nordijski jarl i helenski ratnik, pomoći će Zvezdanu da se izbori za svoj narod, svoju zemlju i svoju najveću ljubav. Ipak, poprište poslednje bitke biće tamo gde je sve i počelo... Tamo gde je Perunov hroničar čuo šapat kamenih divova... U Đavoljoj varoši.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Epska fantastika
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: PortaLibris; 2014; Broširani povez; ćirilica; 21 cm; 185 str.; 978-86-7818-157-3;