knjizara.com
Samo još malo

Simona Arnstet (autor)

Samo još malo
934 din
Stara cena: 1099 din
U korpu

Stela želi više od života, a ono što joj je potrebno nadohvat joj je ruke.

Stela je izgubila sve: verenika, dom i posao. I to u istom danu. Nakon noći pune očajavanja, sajber uhođenja bivšeg i mnogo, mnogo suza ne preostaje joj ništa drugo osim da ode iz Stokholma. Problem je što baš i nema kud, pa će se konačno obreti u Laholmu, malom mestu na jugu Švedske.

Stela se nada da će u trošnoj kolibi punoj uspomena pronaći mir i način da nastavi dalje. Umesto toga, devo

jka koja čuva svoje Lubutenove cipele kao da su joj kućni ljubimci i živi za firmiranu garderobu skrojenu po meri moraće da se izbori sa ludom kozom, mrzovoljnim tinejdžerima i prepotentnim ekološkim farmerom. Na selu je užasno! Mada priznaje da farmer ume dobro da se ljubi.

Velegradska devojka ubrzo se upliće u brojne nedaće meštana. A ona od života želi nešto više. Makar samo još malo. Može li Stela pronaći sebe u svetu kojem nikako ne pripada?

Ovaj roman ima sve: zanimljive sudbine junaka, beskompromisnu žensku hrabrost, seksi scene, suprotnosti koje se privlače, ozbiljnost s kojom se razmišlja o najdubljim emocijama.

„Simona Arnstet je rođena da piše romantične priče. Izvanredno je opisala istinsku privlačnost između dvoje ljudi. Nije nam dovoljno Samo još malo, već još mnogo ovakvih ljubavnih priča.“ – Lottens Bokblogg

„ZALJUBLJENA sam u romane Simone Arnstet.“ – Marijana Kiz

„Romantika, iščekivanje i humor u ovom romanu idu ruku pod ruku sa vrućim ljubavnim scenama.“ – Familie Journalen

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Čiklit , Ljubavni
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2021; Broširani povez; latinica; 20 cm; 400 str.; 978-86-521-4356-6;