knjizara.com
Sa nama počinje

Kolin Huver (autor)

Sa nama počinje
849 din
Stara cena: 999 din
U korpu

Kolin Huver je bila ubeđena da nikada neće napisati nastavak romana Sa nama se završava, ali društvene platforme su učinile svoje: čitateljke i čitaoci su želeli da saznaju kuda je dalje epilog knjige poveo Lili. „Prosto ste hteli da vidite Lili i Atlasa srećne. Kada sam počela da se poigravam skicom romana, brzo sam shvatila koliko mi je i samoj potrebno da vidim kako bi to moglo biti.“ Tako se rodio dugo očekivani nastavak – Sa nama počinje.

Novi roman, međutim, nije samo srećna priča u kojoj sve glatko teče. Lili i Rajl jesu uspe

li da uspostave manje-više civilizovan odnos kako bi pružili svojoj ćerki što više ljubavi, ali Lilin susret sa Atlasom posle gotovo dve godine, naizgled u savršenom trenu, u savršenim okolnostima, otvara nova pitanja: kako ući u vezu s čovekom kog ljubomorni i nasilni bivši muž mrzi najviše na svetu? Kada je uz to u igri i dete, srećan ishod postaje gotovo nemoguć…

Istovremeno, Atlas i sam vodi borbe s demonima iz svoje prošlosti. Ovoga puta nekadašnja i sadašnja priča o njemu i Lili rasvetljava se iz njegovog ugla i uloga porodičnog nasilja u njihovim životima zadobija nove mračne boje. Tu je, srećom ili nesrećom, njegov dvanaestogodišnji „psiholog“ Teo, a neki novi i neočekivani momenti dodatno nagone Atlasa da se podseti koliko je važno plivati ka obali. Ovoga puta rešiće da ne načini istu grešku kao nekada i pokušaće da pomogne i Lili da pronađe u sebi dovoljno hrabrosti i istrajnosti da sama odluči o tome ka kojoj obali želi da zapliva.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Ljubavni
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2022; Broširani povez; latinica; 20 cm; 328 str.; 978-86-521-4783-0;