knjizara.com
S one strane i druge priče

Erik Krik, Hauard Lavkraft (autor)

S one strane i druge priče
rasprodato

Pet priča H. F. Lavkrafta koje je izuzetno uspešno pretočio u strip holandski autor Erik Krik, stilski se približivši američkom stripu strave i užasa iz pedesetih godina prošlog veka. Knjiga koja je za kratko vreme postigla zapažen uspeh u Holandiji, Francuskoj, Nemačkoj, Švedskoj, Španiji i Italiji, imaće i svoje sedmo, srpsko izdanje.
Izlazi iz štampe 25. septembra, za Međunarodni salon stripa u Beogradu. Već uobičajene pretplate neće biti, ali kome više odgovara da strip dobije na kućnu adresu može da uplati 1000 dinara na naš račun 330-4010733-61 (troškovi poštarine uračunati) i da nam na naš mejl info@besnakobila.co.rs potvrdi adresu na koju ć

emo poslati strip.
Erik Krik (Amsterdam, 1966) poznat je u Holandiji (a i šire) pre svega po stripu bez teksta o avanturama antiheroja Gutsmana i Tigre, njegove devojke u kostimu tigra, te brojnim ilustracijama za domaće i inostrane časopise. Godine 2008. dobio je jednu od najznačajnijih nagrada koja se dodeljuje strip autorima u Holandiji – Stripschapsprijs za celokupno delo. Međunarodni uspeh postigao je knjigom S one strane i druge priče.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Stripovi
Ostali naslovi iz oblasti: Strip

Izdavač: Besna kobila; 2014; Broširani povez; latinica; 25 cm; 111 str.; 978-86-88389-05-1;