knjizara.com
Reset V

Dragan Vujičić (autor)

Reset V
1080 din
Stara cena: 1200 din
U korpu

Nova knjiga Dragana Vujičića „Reset V“nastavak je istraživanja uglednog novinara i publiciste u lavirintima Tajnih planova u Agendi koje su „najdublje države“ pripremile i sprovode nad svojim stanovništvom. U petoj knjizi (prethode „Taoci reseta“,“Taoci korone“,“Rest VS razuma“ i „Reset u krvi Ukrajina VS Rusija“) autor se vraća i u period u pre oko 300 godina kada je sa Darvinovom evolucijom krenu pravi veliki Reset planete.

Iz recenizije Siniše L

jepojevića:
HRONIKA ZLA
U ovom radu su sakupljena i verno predstavljena sveobuhvatna autentična svedočanstva, činjenice o celini savremenog zla koje je istovremeno i verovatno najveća obmana, prevara u istoriji…
… U osnovi, reč je o kolosalnoj borbi protiv ljudske prirode, a da bi jedna potrošena zapadna politička i finansijska elita ostala dominantna u svetu. To je, međutim, uzaludan posao jer ljudsku prirodu i prirodu u celini još uvek niko nije pobedio, uzalud tehnologija. Doduše, posledice će biti velike, ali niko ne može da pobedi prirodu. I ona se, trebalo bi imati na umu, uvek osveti za narušavanje njene harmonije.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Globalizacija
Ostali naslovi iz oblasti: Politika

Izdavač: Čigoja; 2023; Broširani povez; latinica; 23 cm; 312 str.; 978-86-904216-2-6;