knjizara.com
Putovanje s bivšim

Bet O"Liri (autor)

Putovanje s bivšim
1019 din
Stara cena: 1199 din
U korpu

Autorka bestselera Zajedno u stanu i Zamena
Šta ako je kraj puta ipak samo početak?
Pre četiri godine bogati oksfordski student Dilan odseo je kod svoje prijateljice Čeri u ogromnoj francuskoj vili dok je nesputana Adi tu radila kao kućepaziteljka. Dilan i Adi su se zaljubili pod suncem Provanse.
Pre dve godine njihova veza je zvanično prekinuta. Od tada nisu razgovarali.
Danas su se sudarili. Tačnije, njihovi automobili su se sudarili kada su oboje krenuli na Čerino venčanje koje se održava negde u škotskim brdima. Dilanov auto je uništen. Nema šanse da tamo stigne javnim prevozom na vreme.
Tako će s

e u maleni mini moris zgurati Dilan i njegov najbolji prijatelj, Adi i njena sestra i neki tip kojeg su pokupili preko Fejsbuka jer mu je trebao prevoz. Dok prolaze mimo pola Britanije, zbliženi preko svoje volje, Dilan i Adi počeće da preispituju odluke zbog kojih su raskinuli.

„O’Liri sigurno vozi svoje otkačene likove savršeno se krećući između humora i ljubavnih osećanja. Poželećete de se ovo šašavo čitalačko putovanje nikad ne završi.“
– Publishers Weekly

„Bet O’Liri je savršen posmatrač i još smeliji spletkaroš. Samo zato joj polazi za rukom da napiše ovako duhovitu i uzbudljivu ljubavnu priču.“
– BookPage

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Ljubavni , Čiklit
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2023; Broširani povez; latinica; 20 cm; 400 str.; 978-86-521-4842-4;