knjizara.com
Put slušanja : kreativna umetnost pažnje

Džulija Kameron (autor)

Put slušanja : kreativna umetnost pažnje
677 din
Stara cena: 880 din
U korpu

PRVI KORAK NA PUTU SLUŠANJA JESTE DA SLUŠAMO ONO ŠTO MOŽDA IMAMO NAVIKU DA ISKLJUČUJEMO: SVET OKO SEBE.

Najnovija knjiga voljene autorke Džulije Kameron, Put slušanja je transformaciono putovanje ka dubljem, mnogo temeljnijem slušanju i kreativnosti. Tokom šest nedelja, čitaoci će dobijati alate koji će im pomoći da postanu bolji slušaoci – svog okruženja, ljudi oko sebe i sebe samih. Nagrada za to zaista je ogromna. Dok učimo da slušamo, naša pažnja se pojačava i bivamo isceljeni, stičemo uvid, jasnoću. Ali iznad svega, slušanje stvara veze i rasplamsava kreativnost koja će se preneti u sve aspekte naših života. Džulija Kameron je autorka

eksplozivno uspešne knjige Put umetnika, koja je transformisala kreativne živote miliona čitalaca otkako je prvi put objavljena. Uključujući alate iz knjige Put umetnika.

Put slušanja nudi novi metod kreativne i lične transformacije. Svake nedelje pred čitaocima će biti izazov da na nov način prošire svoju sposobnost slušanja, počeće od slušanja svog okruženja, da bi na kraju učili da slušaju tišinu. Ove nedeljne prakse otvaraju novi svet povezanosti i ispunjenja. U kulturi užurbanosti i stalnog zvuka, Put slušanja je dubok i neophodan podsetnik na moć istinskog slušanja.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Samopomoć
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Publik Praktikum; 2022; Broširani povez; latinica; 23 cm; 175 str.; 978-86-6035-974-4;