knjizara.com
Put do integriteta

Put do integriteta
1188 din
Stara cena: 1320 din
U korpu

Autorka bestselera, lajf kouč i sociolog Marta Bek objašnjava zašto je „integritet“ – koji je sada potreban više nego ikada u ovim burnim vremenima – ključ za smislen i radostan život. U Putu do integriteta, Bek predstavlja proces od četiri faze koji svako može da koristi da pronađe integritet, a sa njim i osec´aj svrhe, emocionalno isceljenje i život bez mentalne patnje. Veliki deo onoga što nas muči — neprijatni ljudi, ostanak u nefunkcionalnim vezama, negativne navike — sve ukazuje na ono što se dešava kada nismo u kontaktu sa onim što nas zaista čini celim.
Inspirisana Božanstvenom

komedijom, Marta koristi Danteovo klasično putovanje heroja kao okvir da razbije proces postizanja ličnog integriteta na male korake kojima se može upravljati. Ona pokazuje kako da čitamo naše unutrašnje signale koji nas vode ka našem pravom putu i ??da prepoznamo ono za čim zapravo čeznemo u odnosu na ono što nam kultura koja nas okružuje prodaje.
Sa tehnikama testiranim na stotinama njenih klijenata, Bek donosi svoju ekspertizu sociologa, životnog trenera i ljudskog bic´a kako bi pomogla čitaocima da otkriju kako integritet izgleda u njihovim životima. Ona nas vodi u duhovnu avanturu koja ne samo da c´e promeniti pravac naših života, vec´ c´e nas i dovesti do mesta istinske srec´e.
Kao što Marta Bek kaže u svojoj knjizi, „Integritet je lek za psihičku patnju. Tačka.”

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Etika
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Finesa; 2023; Broširani povez; latinica; 21 cm; 315 str.; 978-86-6303-073-2;