knjizara.com
Prznica

En Tajler (autor)

Prznica
rasprodato

Ponovo ispričana Šekspirova Ukroćena goropad.
Ponovo ispričane najčuvenije drame Vilijama Šekspira.
Dobitnica Pulicerove nagrade Tajler donosi nam nadahnutu, duhovitu i neodoljivu savremenu obradu jedne od najomiljenijih Šekspirovih komedija.
Kejt Batista ima osećaj da se zaglavila. Kako je došla do toga da upravlja domaćinstvom svog oca, naučnika i osobenjaka, i brine o uobraženoj, poprilično mlađoj sestri Bani? Osim toga, na poslu je uvek u nevolji – deca s kojim radi u predškolskom je obožavaju, ali njihovi roditelji nemaju uvek razumevanja za njenu neposrednost i neobične stavove.
Doktora Batistu more druge brige. Nakon godina prove

denih u akademskoj divljini, on je na rubu otkrića. Njegovo istraživanje bi moglo da pomogne milionima. Postoji samo jedan problem: njegovom genijalnom mladom laboratorijskom pomoćniku Pjotru preti neposredna opasnost od deportacije. A bez Pjotra, sve će biti izgubljeno.
Kada osmisli nečuven plan koji će omogućiti Pjotru da ostane u zemlji, doktor Batista se uzda – kao i obično – u Kejtinu pomoć. Kejt je besna kao ris: ovoga puta on stvarno traži previše. Ali hoće li moći da odoli njihovoj dirljivo smešnoj kampanji i da se predomisli?
„Ovako se piše savremena ljubavna priča.“ Guardian

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Šekspir
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2017; Broširani povez; latinica; 20 cm; 233 str.; 978-86-521-2690-3;