knjizara.com
Profesori smrti 3 Francuski lavirint

Dejan Lučić (autor)

Profesori smrti 3 Francuski lavirint
1104 din
Stara cena: 1299 din
U korpu

„Knjiga Profesori smrti 3 opisuje vrhunac obaveštajne magije, a to je ’otvaranje’ sagovornika kako bi rekao više nego što je želi.
Dejan Lučić nam u Francuskom lavirintu otkriva kako globalisti, uz pomoć agenata od uticaja, novcem kontrolišu umove Evropljana, satirući hrišćanstvo i belu rasu a da ona, okovana izmišljenim moralnim normama, tome ne pruža otpor.
U romanu dvojica obaveštajaca, koji rade za Ruse, Oleg Dolgorukov i Srbin Aleksandar Đorić Volter ? bivši pripadnik JSO-a, a sada Vagnera, ruske verzije Blekvotera ? pletu mrežu uticaja oko predsednika Francuske kako bi on promenio stranu i okrenuo se Rusiji.
Francuski lavirint n

am otkriva postojanje ’rajskih ostrva’ gde se kriju ’mrtvi’ diktatori, teroristi, lopovi…, koji su milijardama platili svoj ’život posle smrti’.
Šokiralo me je kad sam u ovoj knjizi pročitao detalje atentata na Borisa Trajkovskog, predsednika Makedonije. Dejan nemilosrdno otkriva ko su nalogodavci ovog monstruoznog zločina.
Kao tempirana bomba deluje informacija o veštački napravljenoj bakteriji sintiji, koja jede ljudsko meso kao termit drvo. U nju CIA želi da ubaci viruse koji pomoću DNK napadaju sve Slovene. Prva meta biće ruski podmorničari i piloti, i to 2025. godine, kad ode Tramp.
Zaprepastilo me je takođe Lučićevo otkriće da je za likvidaciju potencijalnih atentatora na Putina korišćena kabala, preciznije smrtonosni obred pulsa de nura!
Francuski lavirint je špijunski triler koji nas podstiče da se pitamo: ko tolike godine stoji iza Lučića, organizuje mu sve te kontakte i dostavlja informacije?
Dejan Lučić je čovek koji će definitivno biti kreator srpske ofanzivne obaveštajne službe slične Mosadu.“
Dr Nedeljko Dražić, obaveštajac-ezoterista

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Trileri
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2020; Broširani povez; ćirilica; 20 cm; 481 str.; 978-86-521-3894-4;